یکی از دستگاه های پر استفاده و پرکاربردی که امروزه در صنعت بسته بندی به وفور استفاده می شود، دستگاه سیل است که برای انواع و اقسام محصولات مختلف کارایی و کاربرد دارد. دستگاه سیل به نوبه خود از تنوع گسترده ای برخوردار است که انتخاب آزادانه برای کلیه افراد و تولیدکنندگان فراهم نموده است.
در این مقاله قصد داریم با راهنمایی کامل خرید دستگاه سیل وکیوم شما را به سمت تصمیمی درست و مطمئن سوق دهیم تا کسب و کار خود را با دستگاه مناسب آغاز و کسب درآمد پر سودی داشته باشید، اگر در این زمینه اطلاعات کمی دارید و یا به فکر خرید دستگاه هستید، پیشنهاد می کنیم تا پایان مقاله همراه ما باشید.
معرفی دستگاه سیل
دستگاه سیل از نمونه دستگاه های مهم در بسته بندی محصولات متنوع است که در دو نوع حرارتی و القایی تولید و ساخته می شود و هر کدام با اجرای عملکردی ویژه در بسته بندی محصولات نقش خود را ایفا می کنند و این کارفرمایان و تولیدکنندگان هستند که باید متناسب با نوع نیاز و سرمایه خود، مدل مناسب را انتخاب و خریداری کنند.
تفاوت اصلی در دستگاه سیل القایی با نمونه سیل حرارتی در روش تولید گرما و سیل کردن ظروف است که در مدل های حرارتی گرمای ایجاد شده توسط المنت برقی صورت می گیرد درحالی که در مورد سیل القایی روش گرما به صورت امواج القایی انجام می شود.
دستگاه سیل حرارتی
دستگاه سیل حرارتی با اعمال گرمای حرارتی خود سیل ظروف پلاستیکی از جنس PP، PET و PP را انجام می دهد و از انواع این مدل دستگاه سیل می توان به نمونه های زیر اشاره نمود:
- دستگاه سیل رومیزی
- دستگاه سیل روتاری
- دستگاه سیل خطی
عملکرد دستگاه سیل حرارتی
عملکرد این دستگاه به این صورت است که پس از قرارگیری ظرف یکبار مصرف درون دستگاه، به سمت قالب هولدر هدایت می شود و حرارت ایجاد شده توسط المنت های حرارتی و فشار قالب بالایی، سبب پرس سلفون بر روی دهانه ظرف می شود و تیغه دستگاه اضافه های سلفون را جدا و در نهایت با خروج ظرف، محصول بسته بندی و سیل می شود.
دستگاه سیل القایی
یکی از دستگاه های دیگر سیل می توان به نوع القایی اشاره کرد که جهت پلمپ درب محصولات هم چون بطری، قوطی مورد استفاده قرار می گیرد تا از ورود هر گونه مواد خارجی و آلودگی به محتویات بسته جلوگیری کند.
محصولاتی که توسط این دستگاه بسته بندی می شوند درون ظروفی از جنس های پلی اتیلن، پت، پلی پروپیلن و شیشه قرار می گیرند که با انواع سیل وکیوم متفاوت می باشند و سرپوشی که بر روی محتویات بسته قرار می گیرد به صورت چند لایه ای و از کاغذ، فویل آلومینیوم یا موم چسب است. با این وجود اگر بر روی ظروف سیل شده قرار گیرد، نام آن به واشر تغییر می یابد.
از انواع دستگاه سیل القایی می توان به نمونه های دستی، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک آن اشاره کرد که نمونه دستی برای محصولات با تیراژ کم کاربرد دارد در حالی نمونه اتوماتیک آن برای خطوط تولید با تیراژ بالا مناسب می باشد. نوع نیمه اتوماتیک دستگاه برای تولیدی ها کار سیل ظروف را راحت تر کرده است و تولید در حدود بین مصارف خانگی و صنعتی را دارد.
نحوه عملکرد دستگاه سیل القایی
دستگاه سیل القایی با حرارت امواج القایی عملیات سیل ظروف را انجام می دهد و با یک لایه فویل آلومینیوم و یک لایه پلی اتیلن سیل ظروف محصول درب دار را انجام می دهد.
کاربرد دستگاه سیل القایی
دستگاه سیل القایی با آب بندی، درزبندی و سیل کردن درپوش ظروف نه تنها به حفظ تازگی و افزایش ماندگار محصول کمک می کند بلکه کاربرد این دستگاه در صنایع غذایی، بهداشتی و آرایشی چشمگیر می شود.
اهمیت بسته بندی سیل
خط بسته بندی با قرارگیری در خط پایانی هر کسب وکاری می توان به یکی از مهم ترین بخش از خط تولید اشاره کرد که تاثیر مستقیمی بر فروش محصول تولید شده خواهد داشت.
اگر در انتخاب دستگاه اشتباهی صورت گیرد و نقصی در دستگاه به وجود آید، کسب و کار شما را با مشکل مواجه خواهد کرد، از این رو با استفاده از دستگاه های بسته بندی میتوان انعطاف پذیری زیادی ایجاد کرد که دستگاه سیل از این قابلیت برخوردار است.
اگر بسته بندی سیل به نحو احسن انجام گیرد، مزایای زیادی را برای تولید کننده فراهم خواهد کرد که از جمله آن می توان موارد زیر را نام برد:
- کمک به حفظ رنگ، طعم و مزه محصول
- افزایش ماندگاری محصول در طولانی مدت
- ایجاد تنوع در بسته بندی با اشکال و قالب های متفاوت
- استاندارد و بهداشتی بودن محصول
- آسان کردن حمل و نقل محصول
- جلوگیری از فساد و ورود هر گونه آلودگی به داخل بسته بندی
راهنمای خرید دستگاه سیل
برای خرید دستگاه سیل لازم است نسبت به کلیه انواع دستگاه های سیل و ظرفیت های آن اطلاعات کافی داشته باشید که با توجه به نوع نیاز، ظرفیت تولیدی و سرمایه ای که در نظر گرفته اید اقدام به خرید کنید.
- با توجه به نوع تولید و نوع محصول دستگاه سیل باید مشخص شود: اینکه دستگاه سیل القایی باشد یا سیل حرارتی
- اگر القایی باشد چه ظرفیت از تولید برای کسب و کار شما مناسب است و اگر سیل حرارتی است به همین صورت نیز
- ظروفی که قرار است محصولات شما را بسته بندی کند، از چه نوعی باشد و در چه ابعاد و اشکالی
- ظرفیت دستگاه را با توجه به ظرفیت تولید و فضای کاری انتخاب کنید
- برق و انرژی مصرفی دستگاه نیاز شما را در طول روز فراهم می کند یا نه
- سوخت مصرفی دستگاه برای موقعیت مکانی کسب و کار شما به صرفه است یا خیر
- ماندگاری و تازگی محصولی که قرار است بسته بندی شود تا چه حد برای شما اهمیت دارد و متناسب با آن دستگاه مناسبی را خریداری کنید
- دستگاهی که خریداری کرده اید باید از شرکت معتبری باشد که آموزش های کار با دستگاه را به شما ارائه دهد و گارانتی و خدمات پس از فروش داشته باشد
- تعداد قالب های دستگاه متناسب با نوع نیاز و ظرفیت تولیدی شما باشد
- با خرید دستگاه سیل، نیاز خود را به داشتن نیروی انسانی مشخص کنید و نمونه های دستی و اتوماتیک دستگاه ها را بررسی کنید
- دستگاهی را خریداری کنید که در صورت استفاده طولانی مدت بتوانید محصولات مختلف دیگری را با آن بسته بندی نمایید و کسب و کار خود را گسترش دهید
- دستگاه سیلی را انتخاب کنید که نه تنها برای محصولات غذایی مناسب باشد بلکه با آن محصولات صنایع مختلف را بسته بندی کرد
برای کسیب اطلاعات و راهنمای بیشتر در خصوص خرید دستگاه سیل پیشنهاد می شود با کارشناسان و مشاوران شرکت آراد ماشین ارتباط برقرار کنید.
شرکت سازنده دستگاه سیل
شرکت آراد ماشین با برخورداری از گروهی مجرب و رزومه کاری درخشان توانسته است در مسیر ساخت و تولید دستگاه های باکیفیت، استاندارد و تکنولوژی روز دنیا را به کار گیرد و امروزه شاهد دستگاه های مدرن و باکیفیتی از این شرکت معتبر هستیم که خدمات ارزشمند زیر را به مشتریان خود ارائه کرده است:
- آموزش رایگان کار با دستگاه
- تست دستگاه سیل قبل از خرید به صورت حضوری
- خدمات پس از فروش
- گارانتی
- مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات و قیمت دستگاه ها
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دستگاه سیل می توانید با شماره های درج شده با کارشناسان ارتباط برقرار کنید.